Membrii Revo Alpin

O lista cu membrii cu drepturi depline ai clubului si cateva cuvinte despre ei.

Prezent cu noi inca de la primele sedinte in 2012, Bogdan a dovedit ca este foarte iute de picior in primul rand, avand o capacitate de rezistenta la efort extraordinara. Pentru el un traseu de 15 ore pe toate potecile Craiului este ca un fel de antrenament inainte de micul dejun.

Foarte atent si constiincios in ceea ce face, el este unul dintre cei de baza si din cand in cand ne mai explica cam ce "inseeamna sa fii mafiot".

Bogdan Popa


Horia este omul care are intotdeauna un PLAN bine pus la punct si il urmeaza, indiferent de obstacolele care cu siguranta ii vor iesi in cale ! Este omul cu initiativa, care vede in oamenii de langa el potentialul si ceea ce ar putea deveni, rabdator, un om care intelege ca trebuie sa plantezi inainte sa culegi.

Adaptabilitatea este calitatea lui cheie:  astazi poate manca slanina cu ceapa pe Vistea Mare, iar maine poate negocia un contract de 100 000 de euro, impotriva dorintei lui Marcel-incurca-treburi, demonstrandu-si determinarea in lupta contra fortelor raului.

Heffe este asemenea unui dirijor, care te va ghida dupa zicala „Indiferent daca tu crezi ca poti sau ca nu poti, in ambele cazuri, ai dreptate....deci si tu POTI MAI MULT!”

Horia Heffe


Ea este cea mai mica si mai noua membra a noastra. La cei doar 21 de ani are multe de invatat, insa marele avantaj este ca promite mult. Cel mai mult ne place cand trebuie sa se ia de cineva care a gresit.

Vom putea spune mai multe despre mezina noastra dupa ce va implini macar un an alaturi de noi. Ii uram succes!

Alexandra Pehoiu


Veronica este intr-adevar harnicuta ca furnica. Sau ca albina. Toata ziua trebaluieste si zumzaie in toate directiile. Nu poate sta locului. De asemenea este foarte blajina. Toti colaboratorii o iubesc si i fac complimente gen 'ca o closca care are grija de puii ei'... Faorte dragut..

Neintrecuta la distractie si la dans, Veronica este acea persoana perfecta pe care vrei s-o ai in gasca atunci cand se iese.

Veronica Toma


In primul rand Alexandru este scriitor. Gen.. din acela de proza. Si este si bun pe deasupra. Cei care i au publlicat parte din lucrari stiu mai bine. In al doilea rand, este in stare sa organizeze 12459 de lucruri in 3 excel-uri ordonate, in culori, alfabetic, cu functii, fractii, etc. Nimeni nu poate intelege cum le face, insa.. asta conteaza mai putin pentru el, care isi vede intotdeauna nestingherit de treaba.

Prin relatiile si cunostintele sale ne ajuta foarte mult inproiecte, el fiind de obicei responsabil cu echipamentele de lucru si/sau promovare. Este un baiat foarte corect, care ne merita toata aprecierea! 

Alexandru Serban


Alexandru este un baiat foarte corect si ordonat in treburile pe care le face. Are si un dar al vorbirii extraordinar, avand puterea sa-l convinga si pe Einstein ca teoriile sale sunt gresite, facand calcule. Calcule gresite - dar spuse intr un mod convingator. Chiar este genul care poate vinde un elefant roz pe 100.000 $.

Este un real ajutor in proiectele noastre si de obicei preferam sa-l lasam pe partea de PR cu necunoscutii. Se descurca de minune.

Alexandru Ghinea


Cea care a fost cu noi inca de la inceputurile clubului, Teo are la activ aproape toate varfurile faimoase de la noi (incepand cu Moldoveanu si terminand cu Ceahlaul), precum si unele din cele mai tari partii de ski din Europa. Teo are o rezistenta foarte buna la urcat, insa asta nu se compara sub nici o forma cu sufeltul ei mare.

O persoana foarte dedicata, care ajuta mult in toate proiectele si in care poti pune baza 110%. Nu te lasa niciodata la greu, chiar daca este vorba sa nu doarma noptile si noi suntem foarte mandri s-o avem in echipa.

Teodora D. Asanache