Despre noi

Revo Alpin a pornit in 2012 ca un club montan care reunea oameni pasionati de iesirile in natura. Si de atunci am tot facut vreo cateva. Prin Bucegi, Piatra Craiului, Fagaras, Ceahlau, Apuseni si multe altele.

Dar cel mai important lucru este ca am legat un grup de prieteni care continua sa existe indiferent de ce se intampla cu clubul.

In Decembrie 2014, Revo Alpin devine o asociatie cu acte in regula, sprijinita financiar de firmele din Grupul Gepro - Ploiesti (Gepro, Gefil, Revo si Rclub). Vechii prieteni ai Revo Alpin devin membri cu drepturi depline si acestora li se adauga cativa noi oameni.

Mai nou, scopul nostru este sa cautam proiecte (si daca nu le gasim le inventam) in folosul copiilor, comunitatilor locale, mediului inconjurator, etc., sa le executam si in final sa facem o schimbare. Ba mai mult, prin proiectele noastre incercam sa cream exemple. Speram sa devina molipsitoare.

Avem constiinta clara ca exista timp pentru a face lucruri si pentru ceilalti, nu doar pentru noi.

Avem constiinta ca putem schimba ceva in Romania.

Si actionam!

Si pe langa asta.. ne continuam si iesirile in natura: prin Bucegi, Piatra Craiului sau Fagaras.

Si tu poti fi parte a Revo Alpin! Urmareste proiectele si evenimentele noastre pe site sau pe pagina de Facebook (facebook.com/RevoAlpin/) si participa.

Tine minte: "daca ai senzatia ca esti prea mic sa poti face o schimbare - incearca sa dormi cu un tantar in camera" !